Appcorn + Consid = Consid Mobility

Från och med den 1 april 2018 utgör Appcorn en del av det rikstäckande konsultbolaget Consid och affärsområdet Mobility. Samma plats, i Citygallerian i Karlshamn, samma skarpa kompetens, samma goa gäng... Bara med omkring 600 nya kollegor! Vi är övertygade om att detta kommer bli en helt fantastisk resa - välkommen att haka på!

Före detta Appcorn - numera en del av Consid

Det var med glädje vi under mars månad meddelade att Appcorn från och med den 1 april är en del av det snabbväxande konsultbolaget Consid. Med nästan 600 nya kollegor och fjorton ytterligare kontor runtom i landet råder det inga tvivel om att vi står starkare än någonsin förr. Läs mer om förvärvet och våra nya äventyr här.

Vårt erbjudande inom Mobility

Vi är specialiserade på att skapa mobila lösningar i en värld som associeras med högt ställda krav och ett ständigt växande antal plattformar och tekniker. Vårt affärsområde Mobility tar utgångspunkt i slutanvändaren och inom ramarna för det hjälper vi våra kunder att hantera såväl behovet av snabb time-to-market som skalbarhet och säkerhet genom hela livscykeln, från innovation och utveckling till förvaltning och optimering. Läs mer om vad vi erbjuder inom ramarna för Mobility här.

Bild på Petra Charlotte Arrenäs

Petra Charlotte Arrenäs

Regionansvarig Consid Karlshamn
Bild på Mårten Nilsson

Mårten Nilsson

Affärsområdeschef Mobility

Vill du komma i kontakt med Consid i Karlshamn?