Västerås nästa!

Fjorton orter räcker inte för oss - nu ska vi ge oss in på vår femtonde, och det är Västerås som är vår nästa anhalt. Är du en hungrig entreprenör sugen på nya utmaningar? I så fall kan du vara rätt person för att driva upp Consid i Västerås!

Ett engagemang utöver det vanliga, med kunder och anställda i fokus, och full fart framåt. Det är Consid i ett nötskal. Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag inom digital marknadsföring, kommunikation och försäljning, och vi tar oss an nya utmaningar med stort resultat- och kvalitetsfokus. Kort och gott – vi ser till att våra kunder blir bäst i världen på det de gör genom att ta vara på den digitala världens möjligheter.

Vi skapar digitala tjänster och upplevelser som engagerar hundratusentals människor varje dag, och våra medarbetare brinner för att analysera, guida och förverkliga digitala idéer och koncept. Vi skapar kundlösningar och plattformar där affärsnytta, användarupplevelse och teknik samspelar. På riktigt. I och med detta är vi en digital partner med ett helhetserbjudande som omfamnar hela värdekedjan från analys, strategi, bärande idé och koncept till färdig lösning och optimering. Vi är partnern som utmanar, driver på och levererar.

Fjorton kontor runtom i landet räcker inte för oss - nu är det dags för oss att etablera vårt femtonde kontor, och detta i Västerås. Därför letar just vi nu efter dig med en rejäl vinnarinstinkt som vill vara den som driver upp  Consid i Västerås och stärker vår närvaro och leverans i Mälardalen. Är du redo att ta ditt entreprenörskap till nästa nivå och utvecklas på alla tänkbara plan och samtidigt se andra människor växa i sina respektive roller? I så fall är Consid det perfekta valet av arbetsgivare. Här finns alla möjligheter i världen att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vi älskar nämligen att göra idéer till verkligheter och se individer växa, utvecklas och ta sig an nya roller.

Funkar det? Ta del av våra framgångssagor i Örebro, Malmö och Helsingborg!

Nyfiken på hur resan från en person till ett helt kontor kan se ut inom ramarna för Consid? Vi har ett helt gäng framgångssagor på temat och nedan finner du några av dem. 

"Alla ska jobba med det de vill, där de vill, och alla ska trivas". Möt Markus Enock, kontorschef för Consid i Örebro!

Markus Enock är systemvetaren och Game of Thrones-fantasten som gått från startup-livet och dygnet-runt-jobb till produktföretag för att slutligen bli kontorschef för Consids Örebrokontor. Målet för 2017 var att vara 15 medarbetare på vårt Örebrokontor - ett mål man nådde redan vid årets halvlek. Och resan bara fortsätter... Möt mannen bakom Consids framgångar i Mälardalen. 

"Det viktigaste är att man har roligt".

Möt Peter Elgåker, kontorschef för Consid i Malmö.

Peter Elgåker är Habo-killen som flyttade till Skåne för kärleken, bor på en hästgård trots att han är allergisk mot hästar (hörde vi ett ”för kärlekens skull”?) och sedan 2012 har byggt upp Consids Malmökontor från 2 personer, inklusive honom själv, till dagens över 40. Möt mannen bakom Consids Malmöframgång.

"Det känns helt sjukt kul!". Möt Christian Rydström, kontorschef för nystartade Consid i Helsingborg.

Han är den musikälskande östgöten som via Stockholm hamnat i Skåne och de senaste åren verkat som regionansvarig för Consids försäljning i de sydligaste delarna av Sverige vid vårt Malmökontor. Hans aktuella utmaning består i att driva upp Consids senaste kontor. Möt Christian Rydström, kontorschef för nya Consid i Helsingborg.

Vill du vara med och skriva en framgångssaga likt ovan, i Västerås? Tveka inte - ansök idag och ha chans att bli en del av en osannolik resa!

Bild på Peter Hellgren

Peter Hellgren

VD Consid AB
Bild på Anita Beslic

Anita Beslic

Rekryteringsansvarig

Är du rätt person att driva upp Consid i Västerås?