Hej, Västerås!

Nu är vi, ett av Sveriges snabbast växande bolag inom IT och digital marknadsföring, i stan. Mälardalen är en spännande region som vi ser mycket fram emot att växa inom. Vi ser en fantastisk potential i regionen och kommer satsa stort på att etablera oss som Västerås mest attraktiva arbetsgivare för IT-konsulter. Med vår starka närvaro i närliggande orter såsom Stockholm, Uppsala och Örebro kommer Västerås bli en naturlig knutpunkt för att binda samman en av Consids viktigaste regioner. Vi har precis börjat vår resa i Västerås, och vi hoppas att vi ska få fortsätta den tillsammans med er. Vad är nästa steg i er digitaliseringsresa? Vi är säkra på att vi kan vara med och driva er digitala transformation.

Så, vilka är Consid?

Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Vi arbetar både med tekniken och hur våra kunder ska tjäna pengar på den, och ser till att våra kunder blir bäst i världen på det de gör genom att ta vara på den digitala världens möjligheter. Söker du marknadens vassaste konsulter inom IT, management och digital marknadsföring? I så fall har du hamnat helt rätt!

Det är med stor glädje vi har etablerat oss i Västerås. Mälardalen är en spännande region som vi ser mycket fram emot att växa inom. Vi ser en fantastisk potential i regionen och kommer satsa stort på att etablera oss som Västerås mest attraktiva arbetsgivare för IT-konsulter. Med vår starka närvaro i närliggande orter såsom Stockholm, Uppsala och Örebro kommer Västerås bli en naturlig knutpunkt för att binda samman en av Consids viktigaste regioner. Läs mer i vårt pressmeddelande här!

Vi har precis börjat vår resa i Västerås, och vi hoppas att vi ska få fortsätta den tillsammans med er. Vad är nästa steg i er digitaliseringsresa? Vi är säkra på att vi kan vara med och driva er digitala transformation.

 

Vad gör vi?

En framträdande framgångsfaktor för Consid har alltid varit vår ambition och förmåga att ta till oss verksamhetskompetens. Förståelsen för våra uppdragsgivares utmaningar och möjligheter gör att vi blir engagerade och motiverade till att inte bara leverera god kvalitet utan att agera som en proaktiv partner. Läs mer om våra affärsområden här.

Nyfiken på vad mer som händer inom ramarna för Consid? Besök vårt Newsroom!

 

Vi är mitt i den perfekta digitaliseringsstormen

Den digitala världens möjligheter är oändliga. Det faktum att det 2030 kommer saknas 100 000 ingenjörer och yrkesutbildade inom teknik i Sverige är därmed en skrämmande prognos. Den har fått oss att ta en uppsjö initiativ på temat att främja ett ökat teknikintresse, inte minst bland våra unga, och att lyfta de många digitala föredömen som rör sig inom olika instanser i vårt samhälle idag. Nedan möter ni introduktionen till en serie vi tagit fram tillsammans med ett urval av Sveriges främsta digitala influencers som på olika sätt dagligen driver digitaliseringen framåt på ett föredömligt sätt inom sina respektive områden i öppna, inspirerande samtal med vår vd Peter Hellgren. Temat? Digitalisering.

Se hela serien här.

 

Våra medarbetare

Considfamiljen består av 600 smarta, engagerade, roliga och vansinnigt kompetenta individer. Möt ett urval av dem här.

Bild på Sebastian Wendéus

Sebastian Wendéus

Etableringsansvarig och tf. Kontorschef
Bild på Timmy Eliasson

Timmy Eliasson

Affärsansvarig Västerås

Vill du komma i kontakt med oss?