CSR

Att ta väl hand om våra anställda och kunder är en självklarhet för oss. Men vi vill också bidra till ett bättre samhälle, och inte minst till de som har det lite tuffare. Därför jobbar vi aktivt och medvetet med Corporate Social Responsibility – ett arbete som i praktiken tar sig många olika uttryck. Läs mer om våra CSR-insatser.

Q Rendezvous by consid 

Q Rendezvous är vårt IT-nätverk för kvinnor. Genom att dela med sig av kontakter, erfarenheter och insikter hjälper vi kvinnor att på riktigt förändra den bransch vi verkar i och gemensamt bygga den framtidsbild som vi tror på. Q Rendezvous välkomnar alla kvinnor med den gemensamma faktorn, rollen och/eller intresset för IT & digitalisering. Läs mer om Q Rendezvous by Consid

 

Consid Youth Education

Det började som så ofta med en idé. Men till skillnad från många andra så gjorde vi verklighet av den. Vi vill ta skolsverige med storm. Det var därför vi startade Consid Youth Education - ett initiativ inom ramarna för vilket vi arbetar för att främja ett ökat teknikintresse bland barn och unga och uppmuntra dem till att välja en yrkesbana inom det digitala i framtiden. Läs mer om vad vi gör inom Consid Youth Education här. 

 

Vi är stolta samarbetspartners till Stiftelsen Aktiv Skola!

En av de frågor som ligger oss varmast om hjärtat är frågan om digitalisering av utbildningsväsendet och införandet av programmering i skolan i tidig ålder. För att det ska vara möjligt att uppnå bättre skolresultat, inkluderat frågan om digitalisering, behöver även frågor gällande elev- och lärarhälsa behandlas och förebyggas. Stiftelsen Aktiv Skola instiftade i januari 2018 ett underlag innehållandes en film med tillhörande diskussionsmaterial som berör ämnet grooming för att uppmärksamma, informera och därmed förebygga förekomsten av grooming i dagens skolor. 

Läs mer om det arbete Stiftelsen Aktiv Skola bedriver och se filmen här.

Bild på Beatrice Carpvik

Beatrice Carpvik

Varumärkesansvarig