Möt Considare

Det är vår makalösa samling Considare som gör Consid till det företag det är. Möt ett gäng av dem här!

WE ARE TECH.

 

We are Consid. You will notice.


 

 


SiteVision-gurun med många bollar i luften – möt Alexander, en av våra duktiga Jönköpingskollegor!

Alexander är Jönköpingskillen som började programmera redan på mellanstadiet och idag är något av en CMS-expert. Möt en av våra alldeles egna SiteVision-gurus.


Kärt barn har många namn – möt Niklas Blomqvist, ”vaktmästar’n”, ”haxxor” från Consid i Norrköping!

Niklas, ”vaktmästar’n”, ”haxxor”. Kärt barn har många namn, och det är vår Norrköpingskollega Niklas ett levande bevis på. Han är backendutvecklaren som bidrar med många skratt runt fikabordet på Consid i Norrköping och gläds åt Consids sätt att värdesätta sin personal. Möt en av våra kollegor i Norrköping!

Våga prova nya saker – men gräset är inte alltid grönare på andra sidan. Möt Cilla och John-Øyvind, återvändare till Consid i Malmö!

Efter en tid på Consid valde både Cilla och John-Øyvind att gå vidare till varsin ny arbetsgivare. Men deras frånvaro hos oss blev kortvarig. Redan efter knappt ett år är de båda tillbaka på Consid, mer taggade än någonsin på att vara en del av vårt framgångsteam i Malmö. Möt Cilla och John-Øyvind!

Träning och utveckling i en salig kombination – möt vår alldeles egen Ironman från Consid i Malmö, Fredrick!

Fredrick är CMS-arkitekten som på Consid i Malmö gjort sig känd för att vara den som initierat våra framgångsrika kodluncher på kontoret – och förmodligen den som tränar hårdast på hela bolaget givet sitt stora fokus på Ironman. Möt vår alldeles egen Ironman!

Metalspelare, systemvetare och nybliven pappa – möt Niklas Holmberg, en av våra duktiga kollegor på Consid i Linköping!

Niklas är den nyblivna pappan som gjort succé bland såväl kollegor som kunder sedan han började sin resa på Consid. Hans övertygelse är att det är den fantastiska mixen av människor på företaget som är grunden till dess framgång. Möt en av våra eminenta medarbetare i Linköping!

Mat, resor och juridik närmast hjärtat – möt Caterina, en av våra eminenta Göteborgskollegor!

Caterina Franceschi är den mat- och reseälskande juristen som hamnat i en GDPR-nära projektledningsroll hos oss på Consid i Göteborg. Lär känna en av våra eminenta Göteborgskollegor!

Att virka kameler, dansa bugg och utveckla i .NET – möt Per från Consid i Linköping!

Per är energiknippet, buggdansaren och .NET-utvecklaren som är en av dem som varit högst involverad i vårt berömda koncept ”kamelen” hos Consid i Linköping. Det han värdesätter allra mest på jobbet är det sociala och kollegorna, något han tycker är Consids främsta tillgång. Möt en av våra engagerade medarbetare i Linköping!

De håller fanan högt för ”fredagsarmens” armé – möt Richard och Måns från Consid i Stockholm!

Måns och Richard är de två relativt nyutexaminerade konsulterna som utvecklar Episerver-lösningar om dagarna och håller liv i vår Stockholmstradition ”fredagsarmen” med flaggan i topp. Vad en ”fredagsarm” är? Ta del av denna story så får du veta mer!

Att halka in på ett bananskal – och värna om IT-branschens kvinnor. Möt Jenny från Consid i Malmö!

Jenny är Stockholmstjejen som flyttade till Malmö och som på ett bananskal halkade in i IT-branschen. Hon brinner mer för människor än för tekniken i sig och är en av våra nyckelspelare i vårt kvinnliga nätverk Q Rendezvous. Möt en av våra konsultchefer på Consid i Malmö! 

Frontend, löpning och en och annan mandolin – möt Johan, en av våra kompetenta Ljungbykollegor!

Johan är killen från Älghult som via Piteå landat i Ljungby och verkar som frontendarkitekt på vårt kontor i denna småländska metropol. Utanför jobbet löptränar han nybörjarlöpare – och spelar mandolin. Möt en av våra duktiga Ljungbykollegor!


Webbverktyg för rekrytering och prata med en nörd – möt Markus och Joakim från Consid i Uppsala!

Oavsett om man ägnat barndomen till att spela fotboll och bandy eller att gå på kvällskurser i programmering kan man hamna och passa in alldeles utmärkt på Consid. Två levande exempel på detta är Markus och Joakim, som är mitt uppe i att bygga ett spännande rekryteringsverktyg för en av våra kunder. Möt två av våra duktiga Uppsalakollegor!

Från hockeyproffsdrömmar till blomstrande IT-resa – möt vår Stockholmskollega Daniel!

Som liten hade han siktet inställt på att bli hockeyproffs. Idag är han en nyckelspelare på vårt Stockholmskontor, dit han tagit sig via Växjö med avstickare för uppdrag i såväl Göteborg som Köpenhamn. Möt Daniel, en av våra eminenta Stockholmskollegor!

Häng med på en dag på Consid!