Vi är Consid

Consid är ett av landets snabbast växande konsultbolag inom IT, management och digital marknadsföring med visionen att skapa ett Sverige i digital framkant. Våra 900 medarbetare arbetar dagligen med att utveckla våra kunders digitala resa med hjälp av teknisk innovation. Genom att kombinera långsiktig strategi med nytänkande innovation skapar vi värde för våra kunder, nu och framöver. Våra värdeord är entreprenörskap, engagemang och effekt. Alla som arbetar på Consid drivs av entreprenörskap och strävar efter att utvecklas. Det är genom våra medarbetare vi tar oss till nästa nivå och för våra kunders resa som vi skapar förutsättningar för ett digitaliserat Sverige.

Vägen mot framgång

Consid startades i Vetlanda av Peter Hellgren och Henrik Sandell år 2000 och har sedan dess varit en framgångssaga. Idag finns Consid över Sverige, med 900 medarbetare fördelade på 19 kontor - allt för att vara nära våra kunder och för att ta till vara på den expertis som finns hos konsulter runt om i landet. Innan 2019 når sitt slut förväntas Consid omsätta över 1 miljard kronor.

Leverans & kvalitet

Att leverera hög kvalitet och ständigt identifiera och realisera hållbara förbättringar ligger till grund för vår ställning på marknaden och vår finansiella styrka. Vi säkerställer kontinuiteten i vårt arbete med hjälp av vårt kvalitets- och miljöledningssystem, certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Vår kvalitetspolicy bygger på att utveckla, producera och leverera i tid till en kvalitet som överstiger våra uppdragsgivares förväntningar. För att göra det har vi utvecklat kvalitetssystem och processer som kontinuerligt vidareutvecklas för att möta våra kunders förändrade affärsbehov.

Prisbelönt bolag – ett bevis på vårt hårda arbete

Vi vågar påstå att vi är ett konsultbolag som sticker ut i mängden. Detta har vi fått bevisat gång på gång. Dagens Industris Gasellföretag har tilldelats oss åtta år i rad, Superföretag sju år i rad och Universums Sveriges bästa arbetsgivare två år i rad. Vi har även vunnit priser för de arbeten vi gjort för våra kunder – som Svenska Designpriset och Publishingpriset.

Consids utmärkelser i urval

Code of conduct

Våra årsberättelser

Ta del av våra årsberättelser. Ladda ner dem i pdf-format.