Känn dig som hemma – på kontoret!

”Wow”. Det är inte sällan vi får höra individer som besöker våra kontor runtom i landet dra efter andan när de blickar ut över våra lokaler. Och konstigt vore väl något annat. Vi lägger otroligt mycket vikt vid att skapa en trivsam miljö för våra anställda att arbeta – och inte minst umgås – i. Låt oss ta dig med runt på ett urval av våra kontor – de som utmärker sig alldeles extra och följer det koncept som vi tillsammans med erkända inredare tagit fram för dessa. Välkommen hem till Consid!

Traditionellt sett är ett kontor en plats ämnad för att utföra arbetsuppgifter på. Inte så konstigt, förstås. Men för oss betyder våra kontor långt mycket mer än så. Härifrån levererar vi självfallet förstklassiga lösningar till våra kunder varje dag. Men det är också här vi brainstormar fram fantastiska lösningar på problem och jublar över kreativa idéer. Det är här vi möts kring det traditionsenliga tre-fikat, och den trevliga fredags-after-worken. Och, det må vara okonventionellt, men det är också här våra medarbetare hänger med sina polare på helgerna och anordnar festliga sammankomster för nära och kära. Våra lokaler är ett av de mest kraftfulla sätten som vi bygger vår identitet och profil genom, och vi är väldigt stolta över att vi lyckats med detta.

För oss är det viktigt att inredningen på våra kontor ska ha en stark och tydlig förankring i vår värdegrund. Därför har vi valt att fokusera på att skapa en attraktiv arbetsplats som våra medarbetare känner sig stolta över, med en medveten stil och kvalitet och som genomsyrar samtliga kontor och som stärker vårt varumärke.

Det är därför inte för intet vi har anlitat Elisabeth Lejon, Kristina Hjert och Sofia Nilsson, för att med tydliga mål arbeta fram det inredningskoncept som med tiden applicerats på Consid-kontor efter Consid-kontor. Detta har skapat en stark igenkänningsfaktor mellan dem. Vi ser på inredningen och lokalen som ett ypperligt verktyg för att bygga och stärka företagets identitet där kvalitet, långsiktig och hållbar design samt lokal förankring är viktiga aspekter.

– Ny teknik ger oss enorma möjligheter att utveckla produkter och affärer, men teknik och analyser skapar inte framtiden. Människor gör det. Hos Consid hittar du den ledande mötesplatsen mellan idéer, vision och framtid baserat på den digitala industrin. I våra lokaler vill vi skapa en miljö som stimulerar till att tänka nytt, stort och fritt. Ett klimat som andas snabbrörlighet, innovation och entreprenörskap. Addera sedan kvalitet, kreativitet och begåvning så förstår ni att vi har väldigt kul på jobbet, säger Peter Hellgren, vd, om våra kontor.

 Den stora igenkänningsfaktorn mellan Consids olika kontor och den unika kombination av klassisk och modern design som de innehar är något alldeles enastående som vi lyckats skapa tillsammans. Den tidlöshet och elegans som möts med en stark hemkänsla på Consids kontor är slående unik. Att gå in på ett Considkontor ska ge en aha-upplevelse – en wow-faktor. Och det har vi verkligen lyckats med, menar Elisabeth, Kristina och Sofia.

Ja, våra kontor är något alldeles extra. Här kan du följa med till ett urval av dem och se hur vi har det om dagarna runtom i landet. Titta, läs och njut!

Consid i Stockholm • Consid i Göteborg Consid i Malmö • Consid i Linköping  

Consid i Värnamo • Consid i Ljungby • Consid i Jönköping • Consid i Helsingborg

Vill du komma i kontakt med något av våra kontor? Besök vår kontaktsida!