Från cyklar, skor och träningskläder till stadens snyggaste hotell, ehm, vi menar kontor – Välkommen till Consid Jönköping!

När vi så smått började växa ur våra gamla lokaler i Jönköping började vi spana efter nya lokaler belägna på Atollen, som är ett av stans absolut hetaste områden. När sportbutiken som tidigare huserat i vårt nuvarande huvudkontors lokaler flyttade öppnades möjligheten att ta över de 1100 kvadratmetrarna, där vi kunde börja skapa det vi idag vill påstå är stans snyggaste kontor. Något vi inte verkar vara ensamma om att tycka då var och varannan förbipasserande vänder på huvudet och utbrister: ”Wow, är det här ett hotell? Får jag kika in?”. Välkommen till Consids HQ i Jönköping!

Wow, vilken lyxig champagnebar!”, ”Får jag kika in en sväng? Det ser så trevligt ut här inne.” Tja, låt oss säga att frågorna om vårt spektakulära huvudkontor i Jönköping är många. Det är allt från mannen som är ute på promenad med hunden till ungdomsgänget som förundrat vänder sig om när de passerar fönstret för att beskåda den vackert inredda nedervåningen som ställer sig frågan – hur kan det här vara ett kontor?  
 
Ibland undrar vi detsamma, men så kommer vi på att vi inte är ett vanligt företag, med ett vanligt kontor, utan att vi skippar boxen och gör det lilla extra, även när det kommer till lokalerna. Resultatet? Ja, det blir en champagnebar a’ la hotellstyle i lobbyn. 
 
Innan vi tog över var det en sportbutik som huserade i lokalerna, något som visar sig när man kliver in genom de automatiska dörrarna och skådar de långa rulltrapporna upp till andra våningen. Men där stannar också sportreferenserna. Nu är lokalerna omgjorda till ett extraordinärt kontor, med flertalet praktiska konferensrum, gott med utrymme för gemenskap, ett öppet kontorslandskap och inredningsdetaljer som gör det lilla extra. 

Vår vd, Peter Hellgren, har en tydlig vision med våra kontorslokaler – och att de är långt mycket mer än bara kontor: 

 Vill skapa mer än en arbetsplats med våra kontor – de ska vara en mötesplats, där våra medarbetare ska trivas under såväl mötesfyllda dagar som trevliga kvällar i goda kollegor och vänners lag. 

Häng med på en rundtur genom de 1100 kvadratmetrarna till huvudkontor vi har på Lillsjöraden 22 i Jönköping 

Läs hela storyn bakom vårt kontorskoncept här!

Vid direkt anblick är det lätt att associera vår loungedel med vilket lyxigt hotell som helst. Med de långa rulltrapporna rakt framför dig, champagnebaren till vänster i lyxig mässing och de dovare tonerna av blå och vinröd på möblerna blir vilken AW, möte eller sammankomst som helst till en succé. 

När du kommer upp för trappan och går till höger breder sig det öppna landskapet ut sig. Här hittar du kreativa utvecklare, teamspirit och gemenskap på högsta nivå, och om du orkar ta dig ända in i hörnet hamnar du i det rum som fått smeknamnet ”gruvan”, där ytterligare ett stort rum öppnar upp sig där våra konsulter dagligdags sitter och skapar magi åt våra kunder. 

Våra kontor är inte enbart utformade för att öka kreativiteten, glädjen och lusten i det vardagliga jobbet. De är också planerade med fokus på gemenskap. Det ska vara lätt att umgås, lätt att hosta ett event och lätt att ta den sedvanliga 15-fikan i goda kollegors lag. 

Köket är modernt i mörkblå yta med inslag av brunt läder och trä. De ljusa marmorborden skapar en härlig kontrast till det mörka. Tillsammans med mässingdetaljerna blir köket komplett. Och när du har ätit din lunch, med trevlig utsikt över Munksjön sjunker du ner i Sveriges kanske snyggaste loungehörna, med en kaffekopp i handen. Njutbart! 

Detaljer, detaljer, detaljer – våra inredare lämnar inte någonting åt slumpen. Allt från badrum, till klädhängare, till soffbord, till hyllor ska prydas med Consid-andandes detaljer. Vi har väl sagt att vi gillar det lilla extra? 

I lokaler belägna i stans bästa läge, med ytor som gör den mest oinspirerade inspirerad trivs vi till hundra procent. Är du likt förbipasserande nyfiken på vårt kontor? Varmt välkommen att ringa på hos oss på Lillsjöraden 22. 

Vill du komma i kontakt med vårt Jönköpingskontor?